Besplatna Dostava
Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum parfem
Besplatna Dostava

Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum

8,390RSD
UPC:
8435415050777
Besplatna Dostava
Selected Veličina is

Garantujemo originalnost

Svaki parfem ima deklaraciju i račun.

Poslujemo kao registrovana firma.

Imaš još pitanja? Klikni ovde i piši nam!

PRIČALI SU O NAMA (KLIK NA LOGO)

Opis

Otkrijte novu dimenziju senzualnosti sa Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum - mirisom koji odiše luksuzom i provokativnom elegancijom. Ova neodoljiva aroma je stvorena za ženu koja se hrabro suočava sa životom, izazivajući konvencionalne norme i ostavljajući iza sebe nezaboravan dojam.

Gornje note:

  •  Kruška, Crni med, Citrusi.

Scandal Le Parfum otvara svoju priču sa sočnom kruškom, tamnim medom i osvežavajućim tonovima citrusa, uvodeći vas u luksuzno iskustvo mirisnih čarolija.

Srednje note:

  •  Jasmin Sambac, Tuberoza, Cvet pomorandže.

U srcu ovog parfema, jasmin Sambac, tuberoza i cvet pomorandže stvaraju raskošnu harmoniju, pružajući cvetno iskustvo prožeto dubokim senzualnim nijansama.

Osnovne note: 

  • Med, Sandalovina, Pačuli.

Završne note parfema otkrivaju zavodljivu završnicu sa medom, toplom sandalovinom i pačulijem, ostavljajući za sobom neodoljiv mirisni trag.

Prilike za nošenje: Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum je kreiran za ženu koja ne pristaje na kompromise. Nosite ga sa sigurnošću tokom večernjih događaja, glamuroznih večera ili trenutaka kada želite ostaviti neizbrisiv utisak. Ova rafinirana aroma prilagođava se različitim prilikama, dodajući notu luksuza i provokativne sofisticiranosti vašem jedinstvenom stilu. Scandal Le Parfum je miris koji će obeležiti vaše najposebnije trenutke i učiniti ih još nezaboravnijim.