Montale Parfemi

Zaronite u čarobni svet Montale parfema, gde se svaka kap mirisa pretvara u putovanje kroz egzotične pejzaže i tajanstvene kulture. Poznat po svojim snažnim i kompleksnim mirisima, Montale spaja tradicionalne istočnjačke elemente sa zapadnjačkom sofisticiranošću, stvarajući jedinstvene i nezaboravne mirisne doživljaje.

Po Višoj Ceni

Montale Muški Parfemi

Montale muški parfemi su poznati po svojoj dubini, snazi i karakteru, savršeni za muškarca koji želi da istakne svoju individualnost.

Montale Intense Cafe

Intense Cafe nudi jedinstvenu kombinaciju cvetnih i toplih nota kafe, kreirajući bogat i senzualan miris.
Mirisne note: Ruža, kafa, vanilija, amber i beli mošus.
Prilike za nošenje: Idealno za večernje izlaske, Intense Cafe je savršen za muškarce koji cene sofisticiranost i originalnost.
Montale Arabians Tonka

Arabians Tonka je bogat, orijentalni miris sa zavodljivom mešavinom tonke, ambera i mošusa, obogaćen začinima i drvenastim notama.
Mirisne note: Bergamot, šafran, agarwood, tonka, amber i mošus.
Prilike za nošenje: Savršen za posebne prilike, Arabians Tonka donosi notu misterije i dubine.
Montale Sensual Instinct

Sensual Instinct kombinuje slatke i drvenaste note, stvarajući bogat, senzualan miris koji budi čula.
Mirisne note: Kafa, praline, ruža, amber, cedar i hrastova mahovina.
Prilike za nošenje: Idealno za hladnije dane, Sensual Instinct je savršen za muškarce koji žele da ostave snažan i nezaboravan utisak.

Montale Ženski Parfemi

Montale ženski parfemi su živopisni i senzualni, stvoreni da istaknu ženstvenost i sofisticiranost.

Montale Velvet Fantasy je čaroban miris koji kombinuje voćne, cvetne i drvenaste note, stvarajući bogat i senzualan doživljaj.
Mirisne note: Crveno voće, šafran, ruža, koža, amber i beli mošus.
Prilike za nošenje: Savršen za svakodnevno nošenje i posebne prilike, Velvet Fantasy donosi notu elegancije i tajanstvenosti.

Istorija Brenda

Montale, brend koji je osnovao Pierre Montale u Parizu, brzo je postao poznat po svojim snažnim i nezaboravnim parfemima koji koriste visokokvalitetne sastojke, posebno poznate po upotrebi retkog i dragocenog agarwooda (ouda). Montale se smatra pionirima u upotrebi ovog egzotičnog sastojka, što je dovelo do stvaranja mirisne kolekcije koja odražava putovanje kroz orijentalne krajolike, prepuna tajni, boja i aroma.