Narciso Rodriguez Parfemi

Otkrijte eleganciju i sofisticiranost Narciso Rodriguez parfema, brend koja spaja modernu eleganciju sa senzualnošću. Sa svojim minimalističkim dizajnom i neodoljivim mirisima, ovi parfemi su savršeni za one koji cene prefinjenost i jednostavnost. U ponudi su muški i ženski parfemi.

Po Višoj Ceni

Narciso Rodriguez Muški Parfemi

·      Narciso Rodriguez For Him: "For Him" je muški parfem sa izraženim aromatičnim i drvenastim notama. Sa notama lavande, viole, pačulija, i ambera, ovaj parfem je muževan i modern, idealan za muškarce koji preferiraju sofisticirane i suptilne mirise.

·      Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir: "For Him Bleu Noir" je elegancija i misterija u bočici, nudići sveže i čiste note s kardamomom i muskatnim oraščićem u srcu, zaokružene drvenastim bazama. Ovo je idealan izbor za muškarce koji traže suptilan, ali karakterističan miris.

Narciso Rodriguez Ženski Parfemi

·      Narciso Rodriguez For Her: Ovaj parfem, prvi u liniji, postao je najpopularniji zahvaljujući svom elegantnom i senzualnom mirisu. Sa notama ruže, breskve, mošusa, i pačulija, "For Her" je sofisticiran i suptilno privlačan, idealan za svakodnevno nošenje.

·      Narciso Rodriguez Narciso: "Narciso" je poznat po svojoj kremastoj i bogatoj kompoziciji sa srcem od mošusa, okruženim cvetnim notama ruže i gardenije, te drvenastim bazama. Ovaj parfem ističe se svojom jedinstvenom i modernom interpretacijom mošusa.

·      Narciso Rodriguez Narciso Poudrée: "Narciso Poudrée" je sofisticirana varijacija na originalni "Narciso", dodajući note jasmina, vetivera, i belog kedra uz dominantan mošus. Ovaj miris je puderast, nežan i izuzetno ženstven.

Narciso Rodriguez Istorija Brenda

Narciso Rodriguez je američki modni dizajner kubanskog porekla koji je osnovao svoj istoimeni brend. Stekao je međunarodnu slavu devedesetih godina, posebno nakon što je dizajnirao venčanicu za Carolyn Bessette-Kennedy 1996. godine.

Rodriguez je poznat po svojoj minimalističkoj estetici, sa fokusom na precizne krojeve i eleganciju. Njegove modne kolekcije su odražavale savremen pristup koji spaja klasičnu rafiniranost sa modernim elementima.

Prvi Narciso Rodriguez parfem, "For Her", lansiran je 2003. godine. Ovaj parfem je brzo stekao popularnost zahvaljujući svojoj jednostavnoj, ali senzualnoj kompoziciji.

Slično njegovim modnim kreacijama, Rodriguezovi parfemi karakterišu čistoća, elegancija i jednostavnost. Njegovi parfemi su često opisani kao intimni i senzualni, sa sofisticiranim i suptilnim aromama.

Nakon uspeha "For Her", Narciso Rodriguez je proširio svoju liniju parfema uključujući "For Him" i "Narciso", kao i nekoliko varijacija i ograničenih izdanja. Svaki novi miris pratio je osnovnu filozofiju brenda - jednostavnost i elegancija.

Bočice Narciso Rodriguez parfema su prepoznatljive i minimalističke, često u crnoj ili beloj boji, odražavajući dizajnerski potpis Rodrigueza.