Givenchy Parfemi

Givenchy, sinonim za luksuz i eleganciju, donosi vam širok asortiman parfema koji će zadovoljiti i najistančanije čula. U našoj online prodavnici, pružamo vam pristup najnovijim mirisima iz Givenchy kolekcije, kao i klasikama koje su već dugo osvajale srca ljubitelja parfema širom sveta. U ponudi su muški i ženski parfemi.

Po Višoj Ceni

Zašto Givenchy Parfemi?

·      Ekskluzivnost: Givenchy parfemi su sinonim za prestiž i ekskluzivnost. Njihova posebna pažnja prema detaljima i neponovljiva aroma čine ih pravim izborom za one koji žele da se istaknu.

·      Raznolikost mirisa: Bez obzira na vašu preferenciju, Givenchy nudi širok spektar mirisnih nota - od cvetnih i voćnih, do drvenih i orientalnih. Bez sumnje ćete pronaći parfem koji odražava vašu jedinstvenu ličnost.

·      Kvalitet i trajnost: Givenchy parfemi su poznati po svojoj izvanrednoj trajnosti. Naši proizvodi će vam pružiti dugotrajno uživanje u prefinjenim notama koje se postepeno razvijaju na vašoj koži.

Istorija brenda Givenchy

Givenchy je prestižna modna kuća sa bogatom istorijom. Osnovan je 1952. godine od strane Hubert de Givenchy, talentiranog modnog dizajnera rođenog u Francuskoj 1927. godine. Prva Givenchyjeva kolekcija predstavljena je u Parizu 1952. godine i privukla je ogromnu pažnju modnih kritičara.Jedan od najznačajnijih trenutaka u istoriji brenda bila je saradnja sa Audrey Hepburn.

Brend Givenchy brzo je proširio svoju prisutnost širom sveta i ušao na američko tržište. Takođe su počeli proizvoditi luksuzne parfeme, što je dodatno proširilo njihovu ponudu.

Hubert de Givenchy je povukao se iz aktivnog rada 1995. godine, ali brend je ostao jak pod različitim kreativnim direktorima. Givenchy i dalje ostaje sinonim za luksuz i eleganciju u svetu mode i parfema.

Givenchy Muški Parfemi

Najpopularniji Givenchy muški parfem je definitivno Gentleman zajedno sa svojim reizdanjima poput Boisee, 21 intense i Reserve prive.

Givenchy Gentleman je sofisticiran i senzualan miris za muškarce, koji se otvara snažnim i osvežavajućim notama boba tonke i irisa, prelazeći u začinjeno srce lavande i bazilika, dok se završava toplom i dubokom bazom crnog papra i pačulija, savršen za modernog džentlmena.

Vrhunske note: Bob tonke, iris
Srednje note: Lavanda, bazilika
Donje note: Crni papar, pačuli

Givenchy Ženski Parfemi

Za razliku od muške kolekcije koja se uglavnom bazira na jednom parfemu, ženska kolekcija je svestranija i ima nekoliko modela koji su postali jako popularni.

Givenchy Ange ou Demon je tajanstveni i elegantni parfem koji kombinuje svetlost i tamu, s intrigantnim vrhunskim notama mandarine i belog timijana, vodeći do senzualnog srca orhideje i ylang-ylanga, i završava se toplom bazom vanilije i hrastovog maha.

Vrhunske note: Beli timijan, mandarina iz Kalabrije
Srednje note: Orhideja, ylang-ylang
Donje note: Vanilija, hrastov mah, tonka zrno
Givenchy Irresistible je cvetno-drvenasti miris koji zrači slobodom i spontanošću, počevši iskričavim notama ružičastog bibera i ljubičice, prelazeći u elegantno cvetno srce ruže i irisa, i završava se toplom bazom pačulija, mošusa i kedrovine.

Vrhunske note: Ružičasti biber, ljubičica
Srednje note: Ruža, iris
Donje note: Pačuli, mošus, kedrovina
Givenchy L'Interdit je hrabar, cvetni miris koji predstavlja miks zabranjenog i privlačnog, s osvežavajućim vrhunskim notama nara i bergamota, luksuznim srcem jasmina i tuberoze, i dubokom bazom vetivera i pačulija.

Vrhunske note: Nar, bergamot
Srednje note: Jasmin, tuberoza
Donje note: Vetiver, pačuli