Jimmy Choo Parfemi

Dobrodošli u svet Jimmy Choo parfema, gde se glamur i senzualnost spajaju u jedinstvenim mirisnim kreacijama. Poznati po svojoj izvanrednoj obući i modnim dodacima, Jimmy Choo proširuje svoju strast prema luksuzu i sofisticiranom stilu i na parfeme, nudeći mirise koji osvajaju i privlače pažnju gde god da se pojave.

Po Višoj Ceni

Jimmy Choo Muški Parfemi

Jimmy Choo Man

Jimmy Choo Man je aromatični fougère miris za modernog muškarca koji je samopouzdan i magnetično privlačan.
Mirisne note: Lavanda, mediteranska mandarina, medonosna dinja, ružičasti biber, ananasov list, pačuli i mošus.
Prilike za nošenje: Savršen za svakodnevno nošenje, ovaj miris dodaje notu sofisticiranosti i samopouzdanja svakom outfitu.
Jimmy Choo Man Intense

Intenzivnija verzija originalnog mirisa, Jimmy Choo Man Intense je bogatiji i senzualniji, namenjen muškarcu koji želi da ostavi snažan utisak.
Mirisne note: Crni biber, lavanda, med, tonka zrno i pačuli.
Prilike za nošenje: Idealno za večernje izlaske i specijalne prilike, Man Intense je miris koji ističe harizmu i dubinu.

Jimmy Choo Ženski Parfemi

I Want Choo

I Want Choo je raskošan, živahan i neodoljivo privlačan miris, savršen izraz radosti i pozitivne energije.
Mirisne note: Sočna mandarina, baršunasta breskva, crveni paučinac, jasmin i vanilija.
Prilike za nošenje: Savršen za žene koje žele da se istaknu, I Want Choo je idealan za večernje događaje i posebne prilike.
Jimmy Choo Women

Jimmy Choo Women je moćan, zavodljiv i nezaboravan miris koji odražava samopouzdanje i ženstvenost.
Mirisne note: Zelena nota, đumbir, čajne ruže, egzotične orhideje, kedrovina i karamel.
Prilike za nošenje: Savršen za svakodnevno nošenje kao i za posebne prilike, Jimmy Choo Women je miris koji donosi notu luksuza i sofisticiranosti.

Istorija Brenda

Jimmy Choo, osnovan 1996. godine u Londonu od strane dizajnera obuće Jimmyja Chooa i urednice modnog časopisa Vogue, Tamare Mellon, brzo je postao poznat po svojim luksuznim cipelama koje su obožavale žene širom sveta. Ulaskom u svet parfema 2011. godine, Jimmy Choo je preneo svoj prepoznatljiv stil i posvećenost izvanrednom dizajnu u mirisne kreacije, koje odmah postaju sinonim za luksuz, stil i senzualnost. Svaki Jimmy Choo parfem je pažljivo kreiran da odrazi duh brenda, nudeći sofisticirane, glamurozne i nezaboravne mirise za muškarce i žene koji žele da dodaju dašak luksuza svakom trenutku.