Karl Lagerfeld Parfemi

Dobrodošli u svet Karl Lagerfeld parfema, gde se jedinstveni stil i vizija ovog legendarnog modnog dizajnera pretaču u nezaboravne mirisne kreacije. Lagerfeldovi parfemi, poznati po svojoj sofisticiranosti, inovativnosti i beskompromisnoj eleganciji, odražavaju suštinu brenda koji kontinuirano spaja klasično i moderno, tradicionalno i avangardno.

Po Višoj Ceni

Karl Lagerfeld Muški Parfemi

Muški parfemi
Karl Lagerfeld muški parfemi su manifestacija modernog muškarca, kombinujući klasične elemente sa neočekivanim, svežim notama.

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu

Bois De Yuzu je miris koji odražava snagu i osvežavajuću energiju, sa dominantnom notom yuzua, poznatog japanskog citrusa.
Mirisne note: Yuzu, đumbir, mošus, i drvenaste note.
Prilike za nošenje: Idealno za svakodnevnu upotrebu, Bois De Yuzu je savršen za muškarca koji ceni svežinu i originalnost.
Karl Lagerfeld Bois De Vetiver

Bois De Vetiver je sofisticiran i elegantan, sa vetiverom kao ključnom notom koja pruža dubinu i karakter.
Mirisne note: Vetiver, ružičasti biber, ambroksan i mošus.
Prilike za nošenje: Savršen za poslovne sastanke ili formalne večeri, Bois De Vetiver donosi notu uglađenosti i samopouzdanja.

Karl Lagerfeld Ženski Parfemi

Ženski parfemi
Karl Lagerfeld ženski parfemi su poezija za čulo mirisa, kreirani da istaknu lepotu i složenost ženstvenosti.

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher

Fleur De Pecher je nežan i ženstven, miris koji blista voćnim i cvetnim notama, odražavajući suptilnu eleganciju i sofisticiranost.
Mirisne note: Kruška, jasmin, breskva, i drvenaste note.
Prilike za nošenje: Idealno za svakodnevnu upotrebu, Fleur De Pecher je savršen za ženu koja ceni suptilnost i gracioznost.
Karl Lagerfeld For Her

For Her je klasičan, ali moderno interpretiran, sa bogatim cvetnim i voćnim notama koje odražavaju svestranost i dinamičnost današnje žene.
Mirisne note: Limun, breskva, ruža, magnolija, jantar i drvenaste note.
Prilike za nošenje: Savršen za svaku priliku, For Her donosi notu ženstvenosti i samopouzdanja.

Istorija Brenda

Karl Lagerfeld, jedno od najprepoznatljivijih imena u modnom svetu, osnovao je svoj brend 1984. godine, nakon impresivne karijere u nekoliko vodećih modnih kuća. Lagerfeld je bio poznat po svojoj sposobnosti da predvidi i oblikuje modne trendove, a njegova strast prema dizajnu proširila se i na svet parfema. Prvi parfem brenda lansiran je ubrzo nakon osnivanja, označavajući početak nove ere u kojoj su Lagerfeldovi mirisi postali sinonim za inovaciju, eleganciju i beskompromisni stil. Kroz decenije, Karl Lagerfeld parfemi su nastavili da oduševljavaju i inspirišu, noseći pečat jedinstvenog dizajnerskog senzibiliteta koji je Lagerfeld utkao u svaki aspekt svog brenda.