ARMAF Parfemi

Armaf je brend koji je nastao 2014. godine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i za kratko vreme je stekao globalnu popularnost. Svi armaf parfemi imaju odličan odnos cene i kvaliteta i imaju za cilj da približe doživljaj luksuza po pristupačnoj u ceni. U ponudi su muški i ženski parfemi.

Po Višoj Ceni

Armaf Muški Parfemi

·      Armaf Club De Nuit Milestone - Unisex parfem inspirisan Creed Millesime Imperial, pogodan za prolećno i letnje vreme​​.

·      Armaf Club De Nuit Sillage - Unisex parfem koji predstavlja klon Creed Silver Mountain Water, idealan je za toplije vreme.

·      Armaf Club De Nuit Blue Iconic - Odlična alternativa za Bleu de Chanel, armafov parfem u niši plavih parfema.

·      Armaf Club de Nuit Intense Man - Ovo je trenutno najpopularniji klon Creed Aventusa na tržištu i jedan od najprodavanijih parfema u Srbiji. 

Armaf Ženski Parfemi

·      Armaf Club de Nuit Women - Inspirisan Chanel Coco Mademoiselle, ovaj parfem je veoma popularan jer je pogodan za sva godišnja doba.

Gde kupiti Armaf Parfeme

Originalne armaf parfeme možete kupiti po najpovoljnijim cenama na arola.rs

Da li su Armaf parfemi postojani?

Armaf parfemi imaju nadprosečnu postojanost i auru. Njihova postojanost je uglavnom 5-7 sati, međutim i postojanost i aura mogu varirati u zavisnosti od pojedinca i reakcije na kožu.

Koje su cene Armaf parfema?
Cilj kuće armaf je da približi doživljaj luksuza svim kupcima po veoma pristupačnoj ceni. Svi armaf parfemi se kreću u cenovnom rangu od 4000-6000 rsd.