Carolina Herrera Parfemi

Ekstravagancija, ali sa stilom. Jedna rečenica kojom se mogu opisati Carolina Herrera parfemi. Ikona u svetu mode još od 1981. godine a lansira svoj prvi parfem 1988. godine. Otkrijte neodoljive mirisne kompozicije koje će vam pružiti jedinstveno iskustvo luksuza i elegancije. 

Po Višoj Ceni

Carolina Herrera Muški Parfemi

212 NYC Men

212 NYC Men je savremeni, urban miris koji odražava pulsirajući ritam New Yorka.
Mirisne note: Zelene biljne note, začini, đumbir, grejpfrut, sandalovina, muškatni oraščić, tamjan i beli mošus.
Prilike za nošenje: Savršen za dinamičnog muškarca, 212 NYC Men je idealan za svakodnevno nošenje, donoseći osećaj energije i živosti.
Bad Boy

Bad Boy odražava slobodu, hrabrost i sofisticiranu muževnost, sa jedinstvenim dizajnom u obliku munje.
Mirisne note: Bergamot, crni biber, beli biber, kedrovina, kadulja, tonka zrno i kakao.
Prilike za nošenje: Idealno za muškarca koji se ne boji izražavanja svoje jedinstvenosti, Bad Boy je savršen za večernje izlaske i posebne prilike.

Carolina Herrera Ženski Parfemi

Good Girl

Good Girl je revolucionaran miris koji odražava dvostruku prirodu žene, kombinujući svetlost i senku, eleganciju i senzualnost.
Mirisne note: Badem, kafa, jasmin sambac, tuberoza, tonka zrno i kakao.
Prilike za nošenje: Savršen za ženu koja slavi sve aspekte svoje ličnosti, Good Girl je idealan za večernje događaje i specijalne prilike.
Good Girl Glam

Good Girl Glam, nova varijacija na temu originalnog Good Girl mirisa, uvodi novu dimenziju glamura i sjaja.
Mirisne note: Cvet narandže, ylang-ylang, jasmin, vanilija, sandalovina i mošus.
Prilike za nošenje: Ovaj miris je kreiran za glamurozne večeri i posebne događaje, dodajući notu raskoši i sofisticiranosti.

Istorija Brenda

Carolina Herrera, osnovana 1980. godine od strane istoimene dizajnerke, brzo je stekla međunarodnu slavu svojim elegantnim i sofisticiranim kreacijama. Ulaskom u svet parfema 1988. godine, Carolina Herrera je proširila svoju ponudu luksuznih proizvoda, predstavljajući mirise koji odražavaju brendovu posvećenost kvalitetu, inovaciji i besprekornom stilu. Sa kultnim mirisima kao što su 212, Good Girl i Bad Boy, Carolina Herrera parfemi su postali neodvojivi deo sveta luksuza, simbolizujući sofisticiranost, strast i neodoljivu ženstvenost i muževnost.