Joop! Parfemi

Dobrodošli u svet Joop! parfema, gde svaki miris odražava smelost, inovativnost i jedinstveni stil koji je sinonim za ovaj upečatljivi modni brend. Joop! je poznat po svojim odvažnim kreacijama, bilo da je reč o modi ili parfemima, nudeći mirisne kompozicije koje ističu individualnost i karakter onih koji ih nose.

Po Višoj Ceni

Joop Muški Parfemi

Joop! muški parfemi su smeli i nezaboravni, savršeni za muškarce koji žele da istaknu svoju jedinstvenost i energiju.

Joop! Homme Eau de Toilette

Joop! Homme je klasik među muškim parfemima, poznat po svojoj smeloj i senzualnoj mirisnoj kompoziciji.
Mirisne note: Cimet, jasmin, med, duvan i vetiver.
Prilike za nošenje: Savršen za večernje izlaske i posebne prilike, Joop! Homme Eau de Toilette je miris koji neće proći nezapaženo.
Joop! Homme Wild

Joop! Homme Wild je provokativnija, intenzivnija verzija originalnog Joop! Homme, sa dodatkom divljih i buntovnih nota.
Mirisne note: Rum, roza biber, duvan i drvene note.
Prilike za nošenje: Idealan za muškarce koji se ne boje da eksperimentišu i izraze svoju divlju stranu, Joop! Homme Wild je savršen za avanturističke noći.

Joop Ženski Parfemi

Joop! ženski parfemi su snažni i senzualni, stvoreni za žene koje cene eleganciju i sofisticiranost sa dozom smelosti.

Joop! Femme Eau de Toilette je bogat, topli ženski miris koji kombinuje cvetne i orijentalne note, stvarajući senzualan i privlačan miris.
Mirisne note: Bergamot, ruža, jasmin, sandalovina i pačuli.
Prilike za nošenje: Savršen za svakodnevnu upotrebu ili posebne prilike, Joop! Femme Eau de Toilette donosi notu ženstvenosti i tajanstvenosti.

Istorija Brenda

Joop! je osnovao nemački dizajner Wolfgang Joop 1986. godine, brzo postavši prepoznatljiv po svojim smelim i često kontroverznim dizajnerskim izrazima. Ulazak u svet parfema bio je prirodan korak za Joop!, sa lansiranjem prvog parfema, Joop! Femme, koji je odmah postao hit. Usledili su brojni uspešni mirisi, uključujući legendarni Joop! Homme, koji su pomogli brendu da se učvrsti kao važan igrač na tržištu luksuznih parfema. Kroz svoje parfeme, Joop! nastavlja da iznenađuje i provocira, nudeći mirisne kreacije koje su istovremeno inovativne, smele i neodoljivo privlačne.