Besplatna Dostava
Gucci Guilty Pour Femme EDT parfem
Besplatna Dostava

Gucci Guilty Pour Femme EDT

6,190RSD
UPC:
26073133806
Besplatna Dostava
Selected Veličina is

Garantujemo originalnost

Svaki parfem ima deklaraciju i račun.

Poslujemo kao registrovana firma.

Imaš još pitanja? Klikni ovde i piši nam!

PRIČALI SU O NAMA (KLIK NA LOGO)

Opis

Gucci Guilty Pour Femme EDT je elegantan i osvežavajući parfem, namenjen savremenoj ženi koja voli da ističe svoju ženstvenost i slobodu. Ovaj parfem je savršena harmonija lakoće i senzualnosti, idealan za ženu koja se ne boji da pokaže svoj karakter i jedinstvenost. Gucci Guilty Pour Femme EDT je simbol nezavisnosti, gracioznosti i životne radosti.

Mirisne Note

  • Gornje note: Bergamot i ružičasti biber - pružaju živahni i svježi početak, budeći čula.
  • Srednje note: Geranijum, ljubičica i ruža - srce parfema koje donosi delikatnu i cvetnu eleganciju, ističući ženstvenost i sofisticiranost.
  • Donje note: Pačuli, ambra i vanila - pružaju toplu i blagu osnovu, dajući parfemu senzualnost i mekoću.

Prilike za Nošenje Gucci Guilty Pour Femme EDT je idealan za različite prilike:

  • Dnevne aktivnosti: Njegova lakoća i svježina čine ga savršenim za svakodnevne aktivnosti, pružajući osećaj svježine i energije.
  • Poslovni sastanci: Diskretan i elegantan, ovaj parfem je idealan za profesionalno okruženje, gde je potrebna suptilna, ali prepoznatljiva nota.
  • Casual druženja: Njegova svestranost ga čini odličnim izborom za opuštene prilike, gde se ceni autentičnost i prirodnost.

Gucci Guilty Pour Femme EDT nije samo parfem, već izraz ličnog stila i individualnosti, savršen za ženu koja želi da se istakne i ostavi nezaboravan utisak.