Mancera Parfemi

Mancera, poznat po svojim jedinstvenim i kompleksnim mirisima, pruža pravo neverovatno iskustvo koje odražava bogatstvo i raznolikost. Bilo da ste u potrazi za intenzivnim i dugotrajnim orijentalnim notama ili svežim i živahnim mirisima, Mancera nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti svaki ukus.

Po Višoj Ceni

O brendu Mancera
Mancera je osnovana 2008. godine, što ga čini relativno novim igračem u svetu visoke parfimerije. Brend je stvoren od strane Pierre Montalea, poznatog kreatora parfema, kao odgovor na sve veću potražnju za unikatnim i luksuznim mirisima.

Osnivač Mancere, sa svojim dubokim poznavanjem orijentalnih mirisa i zapadnjačke parfemske tradicije, želeo je da stvori liniju koja spaja ove dve strane sveta.

Mancera se odlikuje svojim jedinstvenim pristupom parfemima, kombinujući tradicionalne orijentalne sastojke poput ouda, ruže, i začina, sa modernim zapadnjačkim tehnikama i notama.

Pored svojih izuzetnih mirisa, Mancera je takođe poznata po ručno izrađenim bočicama koje odražavaju luksuz i kvalitet brenda.

Neki od najpoznatijih mirisa brenda uključuju "Cedrat Boise", "Roses Vanille", i "Black Gold". 

Mancera je brzo stekao globalno priznanje zahvaljujući svojim jedinstvenim mirisima. Brend je postao omiljen među kolekcionarima parfema i onima koji traže nešto što se ističe od masovnog tržišta.

Najpopularniji parfemi brenda Mancera
·      Mancera Cedrat Boise: Ovaj parfem je poznat po svojoj energičnoj i svježoj aromi. Cedrat Boise kombinuje citrusne note sa crnom ribizlom, drvenastim elementima i vanilom, stvarajući složen, ali izuzetno privlačan miris.

·      Mancera Roses Vanille: Kao što mu ime sugeriše, ovaj parfem je savršen spoj ruže i vanile. Sa dodatkom slatkih i gurmanskih nota, Roses Vanille je topao, ženstven i izrazito senzualan miris.

·      Mancera Red Tobacco: Poznat po svojoj bogatoj i moćnoj aromi, Red Tobacco je parfem koji spaja note duvana, začina, drvenastih elemenata i slatkastih akorda. Ovaj miris je izuzetno dugotrajan i intenzivan.

·      Mancera Black Gold: Black Gold je luksuzan i kompleksan miris sa notama citrusa, začina, kože i ouda. 

·      Mancera Black to Black: Black to Black nudi bogat i intenzivan mirisni profil, sa naglašenim notama ruže, kože, ouda i začina. Ovaj parfem je idealan za ljubitelje snažnih i izražajnih mirisa.

Koje su cene Mancera parfema?
Mancera parfemi su skuplji od većine dizajnerskih parfema ali u niche kategoriji spadaju među pristupačnije. Cene se kreću uglavnom iznad 10.000 rsd.