Često postavljana pitanja

Da li su parfemi original?

Svi parfemi koje možete pronaći na našem sajtu su isključivo original. Svaki parfem ima uvoznu deklaraciju na kojoj možete videti zemlju porekla uvoza i ime proizvođača. Proizvode nabavljamo od proverenih uvoznika koji imaju svu neophodnu carinsku i sanitarnu dokumentaciju vezano za parfeme koje  kupujete na našem sajtu. Svaki parfem ima svoj batch code i datum njegove proizvodnje možete proveriti unosom batch code-a na stranicama za proveru kozmetike poput checkfresh.com

Zašto parfem miriše drugačije nego što sam navikao/la?

Postoji mogućnost da proizvođači nakon određenog vremena proizvodnje reformulišu određeni parfem što može uticati na njegov miris, projekciju i auru. Ovakve situacije se dešavaju jer dolazi da zakonske zabrane određenih  sastojaka u parfemima ili zbog odluke da proizvođač iz nekog razloga promeni svoj proizvođački proces.

Da li uz parfem dobijam fiskalni račun?

Uz svaku kupovinu na našem sajtu dobijate fiskalni račun.

Da li mogu da vratim parfem?

Nakon kupovine imate zakonsko pravo da vratite parfem u narednih 14 dana ukoliko se iz nekog razloga predomislite. Parfem mora biti u izvornom neoštećenom stanju i ne sme biti otvaran,korišćen niti sme imati skinut celofan.