Besplatna Dostava
club de nuit intense
Besplatna Dostava

ARMAF Club De Nuit Intense Muški

7,500RSD
od 4,999RSD
UPC:
6085010044712
Besplatna Dostava
Selected Veličina is
Dodajem

Garantujemo originalnost

Svaki parfem ima deklaraciju i račun.

Poslujemo kao registrovana firma.

Imaš još pitanja? Klikni ovde i piši nam!

PRIČALI SU O NAMA (KLIK NA LOGO)

Opis

Armaf Club De Nuit Intense - Otkrijte svet sofisticiranosti i elegancije sa Armaf Club De Nuit Intense. Ovaj zavodljivi muški parfem je savršen spoj klasičnog stila i modernog izraza, idealan za muškarca koji želi da ostavi nezaboravan utisak.

Mirisne note: Parfem se otvara svežim i energičnim notama limuna, crne ribizle i jabuke, pružajući osvežavajući i živahni uvod. Srce parfema krije bogatstvo prirode kroz nijanse jasmina, ruže i brezovog drveta, stvarajući harmoniju koja odiše muževnošću i elegancijom. Osnova parfema je duboka i senzualna, sa akordima vanile, ambera, mošusa i pačulija, koji daju trajan i opojan trag.

Prilike za nošenje: Armaf Club De Nuit Intense je više od parfema, to je izjava identiteta. Savršen je za večernje izlaske, posebne prilike ili kao dnevni potpis one koji žele da se istaknu. Njegova svestranost ga čini idealnim za poslovne sastanke, kao i za casual druženja, gde će njegov jedinstveni karakter sigurno biti zapamćen.

Ovo je parfem koji prati korak sa dinamičnim ritmom života modernog muškarca, nudeći mu notu luksuza i prestiža u svakoj prilici.