Besplatna Dostava
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum parfem
Besplatna Dostava

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

10,490RSD
UPC:
8435415032278
Besplatna Dostava
Selected Veličina is

Garantujemo originalnost

Svaki parfem ima deklaraciju i račun.

Poslujemo kao registrovana firma.

Imaš još pitanja? Klikni ovde i piši nam!

PRIČALI SU O NAMA (KLIK NA LOGO)

Opis

Otkrijte senzualnu esenciju muškosti sa Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum - neodoljivim mirisom koji unosi novu dimenziju u svet parfema. Ova izuzetna aroma je stvorena za modernog muškarca koji traži sofisticiranost, snagu i nezaboravan dojam.

Gornje note:

  • Bergamot, Kardamon, Artemizija.

Prvi doživljaj otkriva intenzivnu svježinu bergamota, prožetu pikantnim tonovima kardamona i sofisticiranim akordima artemizije, stvarajući uzbudljiv uvod.

Srednje note:

  • Lavanda, Koža, Drvenasti tonovi.

U srcu ovog parfema, lavanda se spaja s izazovnim notama kože i bogatim drvenastim tonovima, stvarajući neodoljivu harmoniju muževnosti koja pleni i očarava.

Osnovne note:

  • Vanila, Amber, Drvo crnog sandalovine.

Zavrsna nota pruža toplinu i dugotrajnu senzualnost, sa slatkim naglaskom vanile, dubokim tonovima ambera i elegantnom drvetu crnog sandalovine.

Prilike za nošenje: Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum je nezaobilazan dodatak za suptilnu i istančanu mušku eleganciju. Nosite ga u večernjim prilikama, dodajući notu sofisticiranosti vašem stilu. Ovaj parfem je savršen za romantične večere, specijalne događaje ili svečane trenutke kada želite ostaviti nezaboravan dojam. Svez, muževan, i senzualan - Le Male Le Parfum je simbol moderne muške privlačnosti koji će vas pratiti kroz sva vaša nezaboravna iskustva.