Jean Paul Gaultier Parfemi

Otkrijte carstvo mirisa Jean Paul Gaultier, gde se provokativni stil i nekonvencionalna lepota susreću u svakoj kapljici parfema. Svaki parfem u JPG asortimanu predstavlja avanturu za čula, nudeći mirise koji su istovremeno smeli, sofisticirani i nezaboravni.

Po Višoj Ceni

O brendu Jean Paul Gaultier


Jean Paul Gaultier, francuski modni dizajner, započeo je svoju karijeru u modi 1970-ih godina. Poznat po svojim provokativnim i inovativnim dizajnima, Gaultier je postao jedan od najuticajnijih modnih kreatora svoje generacije.

Gaultier je bio poznat po izazivanju tradicionalnih normi u modi, uključujući upotrebu nekonvencionalnih modela i spajanje rodnih granica u svojim kreacijama.

Jean Paul Gaultier je proširio svoj kreativni doseg na svet parfema 1993. godine, lansiranjem svog prvog parfema, "Jean Paul Gaultier" Eau de Toilette za muškarce, poznatijeg kao "Le Male".Ovaj parfem je brzo stekao popularnost zahvaljujući svom neobičnom dizajnu bočice u obliku muškog torza i nekonvencionalnom mirisu koji kombinuje svežinu i senzualnost.

Prvi parfem za žene, "Jean Paul Gaultier" Eau de Parfum, poznat kao "Classique", lansiran je 1993. godine. Bočica u obliku ženskog torza i zavodljiv cvetno-orijentalni miris učinili su ga odmah prepoznatljivim.

Gaultierovi parfemi su nastavili da odražavaju njegovu modnu filozofiju, kombinujući klasične i nekonvencionalne elemente. 

Jean Paul Gaultier je uspeo da u svetu parfema prenese svoj prepoznatljivi stil i inovativnost, stvorivši mirise koji su postali simboli modernog doba i ostavili neizbrisiv trag u industriji parfema.

 

Popularni JPG parfemi


1. Jean Paul Gaultier "Le Male": Lansiran 1995. godine, "Le Male" je postao jedan od najprepoznatljivijih muških parfema. Poznat po svojoj karakterističnoj bočici u obliku muškog torza, ovaj parfem kombinuje svežinu lavande i metvice sa toplim notama vanile, što ga čini senzualnim i privlačnim.

 

2. Jean Paul Gaultier "Classique": "Classique", prvi ženski parfem od Jean Paul Gaultier, lansiran je 1993. godine. Njegova bočica u obliku ženskog torza i zavodljivi cvetno-orijentalni miris učinili su ga odmah prepoznatljivim. Sadrži note đurđevka, orhideje i vanile.

 

3. Jean Paul Gaultier "Scandal": Predstavljen 2017. godine, "Scandal" je relativno nov u JPG kolekciji, ali je brzo stekao popularnost. Ovaj parfem je poznat po svojoj kombinaciji meda i pačulija, što stvara bogat i privlačan miris.

 

4. Jean Paul Gaultier "Ultra Male": Kao intenzivnija i još privlačnija verzija originalnog "Le Male", "Ultra Male" je lansiran 2015. godine. Miris je orijentalni fougère sa notama crne lavande, kruške, vanile i cimeta.