Lalique Parfemi

Svaki Lalique parfem je priča za sebe, inspirisan lepotom, prirodom i umetnošću. Od senzualnih cvetnih buketa do intrigantnih orijentalnih kompozicija, Lalique parfemi su dizajnirani da zadovolje najrazličitije ukuse i da dodaju notu luksuza svakodnevnim trenucima.

Po Višoj Ceni

Lalique Muški Parfemi

Lalique muški parfemi su simbol sofisticiranosti i dubine, stvoreni za muškarca sa izraženim smislom za stil i kvalitet.

Lalique Encre Noire

Encre Noire je izrazito muževan i misteriozan miris, poznat po svojoj jedinstvenoj, tamnoj i drvenastoj kompoziciji.
Mirisne note: Kiparis, vetiver, kašmeran i mošus.
Prilike za nošenje: Savršen za večernje izlaske i formalne prilike, Encre Noire donosi notu intrigantne sofisticiranosti i snage.
Lalique Encre Noire Sport

Encre Noire Sport nudi svežiju i dinamičniju interpretaciju originalnog Encre Noire mirisa, stvoren za aktivnog i avanturističkog muškarca.
Mirisne note: Grejpfrut, lavanda, vodeni akordi, vetiver i mošus.
Prilike za nošenje: Idealno za svakodnevno nošenje, posebno u toplijim danima, Encre Noire Sport donosi osećaj svežine i energije.

Lalique Ženski Parfemi

Lalique ženski parfemi su poezija u boci, kreirani da istaknu ženstvenost i eleganciju sa svakom kapljicom.

Lalique Perles de Lalique

Perles de Lalique je čist, elegantan i intenzivan cvetni miris, inspirisan beskrajnom ženstvenošću i gracioznošću.
Mirisne note: Ruža, iris, papar, pačuli i vetiver.
Prilike za nošenje: Savršen za svakodnevno nošenje i posebne prilike, Perles de Lalique odražava sofisticiranu i samopouzdanu ženu.
Lalique Amethyst

Amethyst je voćno-cvetni miris, inspirisan bogatstvom i sjajem dragog kamenja, stvoren za ženu koja voli da istražuje i izražava svoju jedinstvenost.
Mirisne note: Crna ribizla, malina, ruža, jorgovan, mošus i vanilija.
Prilike za nošenje: Idealno za žene koje traže miris koji kombinuje svežinu voća sa elegancijom cvetnih nota, Amethyst je savršen za svakodnevne avanture.

Istorija Brenda

Lalique, brend sa više od jednog veka tradicije, započeo je svoje putovanje u srcu Francuske kao simbol luksuza i maštovitosti u svetu dizajna stakla i kristala. Osnivač, René Lalique, bio je pravi inovator svog vremena, poznat po svojim revolucionarnim tehnikama i neobičnim dizajnima koji su spajali umetnost i funkcionalnost. Sa svojim početcima u izradi nakita i kasnije prelaskom na stvaranje nezaboravnih komada za enterijer, Lalique je postavio temelje za brend koji danas simbolizuje vrhunsku umetnost i kvalitet.

Ulazak u svet parfema bio je prirodan korak za Lalique, gde su se maštovitost i strast prema lepoti pretočile u stvaranje mirisnih kompozicija koje odražavaju jedinstveni DNK brenda. Prvi parfem, lansiran 1992. godine, označio je početak nove ere, gde su se istančani dizajn i neponovljivi mirisi spojili u kreacijama koje su brzo osvojile srca ljubitelja parfema širom sveta.

Kroz godine, Lalique je nastavio da istražuje i inovira u svetu parfema, svaki put pružajući izuzetne mirise koji su istovremeno odavanje počasti nasleđu brenda i pogled u budućnost.